بازرسی و رسیدگی به شکایات ----- تلفن : 33339835-061 ---- با بازرسان ما در تماس باشید.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار » اسلایدر
  • شناسه : 966
  • ۲۹ تیر ۱۳۹۹ - ۹:۵۹
  • 120 بازدید
  • ارسال توسط :
  • نویسنده : روابط عمومی
  • منبع : روابط عمومی
لزوم افزایش راندمان و کیفی سازی تولید نان در استان

لزوم افزایش راندمان و کیفی سازی تولید نان در استان

رقابتی شدن تولید و ساماندهی نیروهای انسانی واحدهای خبازی مسیر ارتقاء کیفیت نان استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان:

سرپرست اداره کل غله و خدمات بزارگانی خوزستان با بیان اینکه یکی از اهداف بزرگ هدفمندی یارانه ها حذف ضایعات و ارتقاء کیفیت  تولید نان بوده است گفت:  نان غذای اصلی و روزانه عموم مردم است و به همین دلیل سلامت و کیفیت آن مورد توجه  می باشد.

وی افزود: افزایش کیفیت گندم، تاسیسات ذخیره سازی، استفاده از تکنولوژی های بروز شده و بهره بردن از نیروهای متخخص در صنعت آرد همچنین بهسازی و بروزرسانی واحد های نانوایی تنها بخشی از مولفه های تاثیر گزار در جهت ارتقاء کیفیت نان تولید در استان بشمار می آید

امید جهان نژادیان یکی از دلایل بروز تخلفات و کاهش کیفیت نان تولید شده در نانوایی ها را علاوه برعدم شرایط مناسب آب و هوایی،  نبود کارگران حرفه ای و عدم حضور متصدی نانوایی ها همچنین استفاده از کارگران موقت دانست چرا که بدلیل شرایط نامساعد شغل و پائین بودن دستمزد غالب کارگران، در بازه کوتاه مدتی در این حرفه باقی خواهند ماند و این موضوع باعث شد تا  تلاش فراوانی را که  با مشارکت سازمان فنی و حرفه ای استان از سال ۱۳۸۹ آغاز و تا سال ۱۳۹۴  برای آموزش بیش از ۱۱ هزار نفر از  نیروهای نانوایی های استان به جهت  ارتقا کیفیت نان و ادامه دادیم  به نتیجه مطلوبی ختم نگردد.

ایشان راه حل این معضل را رقابتی شدن تولید نان، ساماندهی به نیروی انسانی حاضر به فعالیت در حوزه تولید نان همچنین افزایش نظارت دانست و یادآور شد تمامی تصمیمات  اتخاذ شده در خصوص چگونگی خدمات نانوایان بر عهده کارگروه محترم گندم، آرد و نان استان است و این اداره کل تنها یک عضو از چندین عضو این کارگروه می باشد.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با اشاره به اهداف صرفه جویی پس از هدفمندی یارانه ها اظهار داشت: با تغییرات بوجود آمده در الگوی مصرف و کاهش سرانه مصرف شهری و جمعیت روستایی ۷٫۵ کیلوگرم به ازای هر نفر شاهد دستیابی به نتایج مثبت این طرح شدیم.

جهان نژادیان تصریح کرد: از زمان برداشت گندم در مزارع یک پروسه بزرگ و پر هزینه برای رسیدن آرد به واحد های خبازی صورت می گیرد و برنامه ریزی جهت ارتقاء کیفیت یکی از الزامات حفاظت از منابع و سلامت احاد مردم می باشد.

وی ادامه داد: در گذشته به علت ارزانی بهای تمام شده در تولید نان باعث گردید  تا از آن برای خوراک دام استفاده شود و اینگونه سرمایه عظیم دولت که برای تولید نان بکار گرفته می شد به هدر می رفت که در شرایط فعلی چنین معظلی را گریبانگیر  نان نمی دانیم  اما بایستی تمام تلاش خود را جهت  افزایش بهروری و تولید با راندمان بالا  بکار گیریم تا سطح کیفیت همراه با سایر مولفه های رشد یکسان گردد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*