بازرسی و رسیدگی به شکایات ----- تلفن : 33339835-061 ---- با بازرسان ما در تماس باشید.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار » اسلایدر
  • شناسه : 520
  • 13 آذر 1398 - 10:37
  • 435 بازدید
  • ارسال توسط :
  • نویسنده : روابط عمومی
  • منبع : روابط عمومی
فرهنگ سازی راه کار ارتقاع سلامت در حوزه بزرگ محصولات تخمیری است

فرهنگ سازی راه کار ارتقاع سلامت در حوزه بزرگ محصولات تخمیری است

نانوایان مجاز به استفاده از افزودنی های غیر مجاز نظیر جوش شیرین و بلانکیت نیستند

به گزارش روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان:

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در گفتگو با اصحاب رسانه گفت: در شورای عالی سلامت در صد نمک نان از ۸/۱ به ۱ درصد کاهش یافته و می بایست نانوایان مطابق استانداردهای ارائه شده اقدام به تهیه خمیر و پخت نان نماید.

خدارحم امیری زاده با بیان اینکه نانوایان هرگز مجاز به اضافه نمودن افزودنی های غیر مجاز نظیر جوش شیرین و بلانکیت به خمیر نان نیستند بیان داشت: اداره کل غله با در اختیار داشتن آزمایشگاهی مجهز علاوه بر سنجش آرد تولید شده در کارخانجات آرد  به صورت پایش میدانی و یا ارسال نمونه نان های تولید شده در نانوایی ها اقدام به  آزمایش موارد یاد شده می نماید که در صورت مشاهده موارد غیر مجاز بطور حتم با نانواهای خاطی برخورد مناسب صورت می گیرد.

وی افزود: استانداردهایی که برای سلامت نان تعریف شده است مختص استان خوزستان نیست و تمام نانوایان سراسر کشور می بایست بر اساس همین استاندارد هااقدام به تهیه نان مورد نیاز مردم نمایند.

امیری زاده تصریح کرد :  گندم در یک پروسه تقریبا طولانی از چرخه تولید، برداشت، ذخیره سازی و آرد سازی؛ قابلیت مصرف برای هموطنان را پیدا می کند بنابراین تحت هیچ شرایطی نبایستی اجازه دهیم تا برخی  نانوایان با افزودن مواد ناخالص و غیر مجاز سلامت مردم را به خطر بیندازند و نتیجه زحمت و تلاش تمام دست اندرکاران این چرخه بزرگ و مهم دچار خلل گردد.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اظهار داشت: امنیت غذایی و بهبود کیفیت مواد غذایی دغدغه همه مسئولین این حوزه است وی ادامه داد: مطابق نتایج بدست آمده در آزمایشگاه های معتبر کشور از هر ۱۲گرم نمکی که روزانه به بدن هر فرد می رسد ۵ گرم آن از طریق نان است  در صورتی که تنها مقدار کمی از طریق مصرف محصولات غذایی  جذب بدن می شود و مابقی  باعث اختلال در سلامت بدن خواهد شد.

امیری زاده افزود: در چنین شرایطی برای کاهش مصرف نمک در بین اقشار مردم و عدم استفاده نانوایان می بایست بر رشد و فرهنگ سازی مردم توجه ویژه نمود که در همین راستا  مدیریت و نظارت بر زنجیره گندم، آرد و نان نیز برای کسب نتایج مطلوب کاملا مهم و ضروری ارزیابی می شود.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*