بازرسی و رسیدگی به شکایات ----- تلفن : 33339835-061 ---- با بازرسان ما در تماس باشید.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اخبار
  • شناسه : 1476
  • 17 نوامبر 2021 - 17:33
  • 237 بازدید
  • ارسال توسط :
  • نویسنده : روابط عمومی
  • منبع : روابط عمومی
تجلیل از نانوایان برگزیده اهواز

تجلیل از نانوایان برگزیده اهواز

فراهم شدن تسهیلات مناسب برای بهبود وضعیت نانوایان استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان:

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان با تجلیل از نانوایان برگزیده اهواز، زحمات این قشر پرتلاش و خدوم در تولید نان را مهم ارزیابی کرد و گفت: از دیرباز نان برای مردم ایران داری یک قداست و ارزش بوده و به دلیل قرارگرفتن آن بعنوان قوت غالب مردم همچنان یکی از مهمترین مسائل در سلامت و قوت مردم بشمار می آید.

وی با اشاره به اینکه توجه به سلامت مردم در تولید نان در کشور و به ویژه استان خوزستان نسبت سال های گذشته رشد قابل ملاحظه ای داشته است گفت:  از سال گذشته شرایط برای دریافت و استفاده نانوایان از تسهیلات بهسازی سرعت خوبی پیدا کرد بصورتی که از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۱۷۶۴ واحد نانوایی موفق به دریافت وام ۸۰میلیون  تومانی با بازپرداخت سه ساله و سود  15درصد گردیده که این رخداد باعث رشد قابل ملاحضه ای در ارتقاء واحد های خبازی و توسعه و بهبود مسائل بهداشتی آنان گردید.

جهان نژادیان با تاکید بر شناخت کامل نسبت به مشکلات نانوایان گفت: با وجود تشکیل جلسات متعدد و ارتباط موثربا اتحادیه نانوایان استان  نسبت به مشکلات واحد های خبازی واقف هستیم  ولی مهمترین موضوعی که نانوان محترم نسبت به آن گلایه دارند بحث نرخ گذاری جدید برای نان است که تصمیم گیری نسبت به هر گونه تغییر و یا چگونگی آن بر عهده کارگروه آرد و نان استان می باشد .

وی تصریح کرد در استان خوزستان حدود ۲هزارو ۵۸۰ واحد  نانوایی نوع ۱ و ۲ فعالیت می کنند که به دلیل ایجاد شناخت بهتر و سلیقه مصرف کنندگان تنوع تولید نان در استان با روند رو به رشدی مواجه گردید.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان  با اشاره به تولید بهترین گندم و فعالیت کارخانجات مدرن در استان گفت:                  می بایست در خوزستان شاهد یکی از با کیفیت ترین نان های کشور باشیم ولی به دلایل گوناگون از جمله  سختی آب مصرفی،  گرمای طاقت فرسا در بازه طولانی از سال و عدم استفاده از کارگر آموزش دیده متاسفانه شاهد  نان با کیفیت بصورت سراسری در استان نیستیم ولی وجود نانوایان موفق و مهارت دیده  باعث گردید تا بحث آموزش همچنان یکی از اولویت های مهم در ارتقاء کیفیت نان استان قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: با وجود پاندمی کرونا در کشور و نیاز مردم به نان خوب و بهداشتی  تلاش شد تا با برگزاری ۸ دوره آموزشی توسط اساتید مجرب کشوری و استان خوزستان همچنان  موضوع آموزش بعنوان یکی از موثرترین راه های بهبود کیفیت دنبال شود.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.